Shabab Gamed
https://i.servimg.com/u/f43/13/13/86/57/76914710.gif
Shabab Gamed
https://i.servimg.com/u/f43/13/13/86/57/76914710.gif
Shabab Gamed
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اهلا ومرحبا بكم فى منتديات شباب جامد
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
اداره منتديات شباب جامد ترحب الاعضاء والزوار للشكاوى والاقترحات يرجى التسجيل وكتابه الموضوع بالقسم الخاص به انتظروا منتديات شباب جامد فى شكله الجديد انتظروا منتديات شباب جامد فى شكله الجديد كما وعدناكم التميز والتالق والابداع

 

 الكوردون بلو

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
farwla
۩ عضــــ۩ ۩ جــــامـد ۩ ۩ــــو ۩
۩ عضــــ۩ ۩ جــــامـد ۩ ۩ــــو ۩
farwla


انثى
عدد الرسائل : 72
العمر : 40
تاريخ التسجيل : 27/01/2009

الكوردون بلو Empty
مُساهمةموضوع: الكوردون بلو   الكوردون بلو Emptyالثلاثاء يناير 27, 2009 8:43 pm

المقادير
نص كيلو فراخ مخليه (صدور بانيه )كوب دقيق +ملعقه ونص نشا+ كوب بقسماط+ 2 بيضه مضروبه ملح وفلفل
شرايح جبه رومي او شيدر او باراميزان زيتون امر فلفل اخضر متقطع صغير
زيت للتحمير
الطريقه
نجيب قطع الفراخ ونفتحها من حنب واحد ونخليها ممسوكه من الجنب التاني
ندقها بالمدق عشان تبقي رقيقه
كل شريحه نتبلها بالملح والفلفل وبعدين نجيب الجبنه نحطها علي نص الشريحه والزيتون الاسمر والفلفل ونقفل النص التاني للشريحه ونضغط الجنبين علي بعض لحد مانقفلها خالص
نخلط النشا مع الدقيق ف طبقي والبقسماك ف طبق تاني والبيض المربوب بالملح والفلفل ف طبق تالت
نحط الفراخ ف الدقيق ونتبلها كويس
وبعدين نحطها ف البيض وبعدين ف البقسماط
نحمرها ف الزين ونقدمها مع مكرونه وخضار مقطع
وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
sinawy
۩ نائب المــ۩ ۩ شايل الليله ۩ ۩ـــدير العام ۩
۩ نائب المــ۩ ۩ شايل الليله ۩ ۩ـــدير العام ۩
sinawy


ذكر
عدد الرسائل : 254
تاريخ التسجيل : 15/10/2008

الكوردون بلو Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكوردون بلو   الكوردون بلو Emptyالثلاثاء يناير 27, 2009 9:00 pm

الله عليكى انتى كده تمام وبجد انتى ليكى هديه حلوة منى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكوردون بلو
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Shabab Gamed :: منتديات بيت حواء :: مطبخ شباب جامد-
انتقل الى: