المقادير
نص كيلو فراخ مخليه (صدور بانيه )كوب دقيق +ملعقه ونص نشا+ كوب بقسماط+ 2 بيضه مضروبه ملح وفلفل
شرايح جبه رومي او شيدر او باراميزان زيتون امر فلفل اخضر متقطع صغير
زيت للتحمير
الطريقه
نجيب قطع الفراخ ونفتحها من حنب واحد ونخليها ممسوكه من الجنب التاني
ندقها بالمدق عشان تبقي رقيقه
كل شريحه نتبلها بالملح والفلفل وبعدين نجيب الجبنه نحطها علي نص الشريحه والزيتون الاسمر والفلفل ونقفل النص التاني للشريحه ونضغط الجنبين علي بعض لحد مانقفلها خالص
نخلط النشا مع الدقيق ف طبقي والبقسماك ف طبق تاني والبيض المربوب بالملح والفلفل ف طبق تالت
نحط الفراخ ف الدقيق ونتبلها كويس
وبعدين نحطها ف البيض وبعدين ف البقسماط
نحمرها ف الزين ونقدمها مع مكرونه وخضار مقطع
وبالهنا والشفا