المقادير
كوب دقيق
نصف كوب كاكاو خام
3\\4كوب سكر ناعم
5بيضات مفصولين
فانيليا
نص باكو بودر
3ملاعق زبده
زبده لدهان الصينيه
الطريقه
ننخل الدقيق والكاكاو والبودر مع بعض
نضرب صفار البيض مع السكر مه الزبده والفانيليا كويس قوي لمدة3دقايق
نضرب البياض حلو قوي لحد مايعمل حجم لونه يبقي ابيض زي الكريمه
نحط البياض علي باقي السوائل ونضربهم مع بعض
بعد كده نضيف خليط الدقيق عليهم ونقلبهم بمعلقه خشب نص دايره وف اتجاه واحد عشان مش يخرج الهوا من الخليط
ندهن الصاج بالزبده ونرد الخليط فيه بسمك 1سم ف الصاج وندخله الفرن (لازم الفرن يكون سخن)لمدة 15دقيقه
وبعدين اول مانطلعه نغطيه بقماشه مرطبه
الحشو:
نصف كوب كريم شانتيه خام معاه نص كوب سكر بودره وكوب لبن متلج نضربهم مع بعض كويس قوي
ولو عايزين تحشوه شيكولاته
كوب كاكاو خام نصف كوب زبد وبياض 3 بيضان و3\\4كوب سكر بردودره ونخفقهم مع بعض جيدا
نجيب السويسرول علي ورقهة زبده مرشوش عليها سكر بودره ونقسمها نصين
الاول نحشيه بالكريمه ونلفه مع الضغط علي حرف الورقهوالنصف الاخر رنحشيه بالشيكولاته ونلفه بنفس الطريقه
ونقطعه شرايح حسب الرغبه وبالهنا والشفا
ملحوظه
ممكن نستعمل الفاكهه مع الحشو زي الكريز او التوت البري
وممكن كمان بعد التقطيع نزينه بالشيكولاته
وبالهنا والشفا