المقادير
نص كوب من قطع الكاليماري
نص كوب جمبري نص كوب لحم كابوريا
نص كوب قطع سمك
بصله مبشوره
ملح وفلفل اسود -حبهان-ورق لوري-مستكه
حوالي 5 كوبايات ميه +زيت نباتي
الطريقه
نضع ملعقة زيت علي النار ونحط فيها البصله والمستكه والفلفل الاسود ونقلب دقيقتين من غير لون البصله مايتغير
نضع الماء والحبهان وورق اللوري والملح ونسيبها ع النار تغلي ربع ساعه
نضع قطع الكاليماري وبعدين الكابوريا وبعدين السمك بنفس الترتيب وبين كل حاجه والتانيه خمس دقايق لاختلاف وقت التسويه بتاعتهم ونطفي النار بعد وضع السمك ب3دقايق
وتقدم ساخنه مع عصير ليمون
وبالهنا والشفا